Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Ocak 2015, 17:46   #7
o6
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Jiletle Sakal Traşı Haram mı?

Adam bir şeyler söylemiş.

Dinlersin okursun her neyse beynin var düşünürsün ben bunun dediklerini yaparım veya ben bunun dediklerini yapmam dersin ona göre haraket edersin.

Birde bunları okur dinlersin sonra bunlarla nasıl dalga geçerim diye uğraşırsın.

Safı safına her dediklerini yapan kadar her denilene de bir kılıf giydirip sanki çocuk oyuncağıymış gibi dalğa geçen de aynı çeşit yani.

Asr-ı saadette yani peygamber efendimiz zamanında bir husus ele alındığında ashab onu dinler merak ettiği takıldığı bir yer varsa sorarmış.

Kur'an-ı Kerimin ilk ayetinde ne buyuruyor;

Elif Lam Mim. Şüphesiz bu kitap müttakiler için bir hidayettir. Onlar ki gaybe iman edip namazı dürüst kılarlar ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (Allah yolunda) harcarlar.

Şimdi sen ister inan ister inanma Banane. Adam sakal bırakmış jiletle kesmiş sanane.

Sen ne yapıyorsun ona bak. Kendi adıma !

--IRCForumlari.NET ; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:46 -->-> Daha önceki mesaj 17:45 --

The Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Konuyu Toplam 5 Üye okuyor. (2 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
The, o6

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ben birşey demiyorum sevgili dostum sana bıraktım
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Mesaj yazarken ezan okudu yetişemedim dostum (:

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver