Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21 Ocak 2015, 01:42   #39
AyazGeceLer
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Soyle.Net > ReiS ile söyleşi

stonecypher Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Boş konuşuyorsun.

Kelebek alındığında kaç kullanıcı vardı şimdi kaç kullanıcı var, iyi bakmanı öneririm. O dönem kelebek kullanıcıları op,sop muhabbetinin dışına çıkamıyordu. Sunucunun kalitesinde ki değişim aşikar. Satış sırasında wToprak'ın yanına gittiğimizde 7 yıldır giriş yapmadığını birebir bana söyledi. Biryerde başarısızlık varsa, ilgisizlikten gelir. Kelebek servislerinde yapılan değişimler hakkında sanırım hiçbir bilgin yok. Şu kullanıcı mevzusuna geri dönmek bile istemiyorum. Söylediğin kullanıcılar gitmişse(ki sayı daha fazla) bilinçsiz kullanıcı gitti, bilinçli kullanıcı geldi demektir. Bu herkesin işine gelir.

"IRC alemine katkı yok" Hım. Şu yukarıdaki bannere tıkla, mobil uygulamasını indir. Bu uygulama bile IRC'e ve kullanıcılarına çok büyük bir katkıdır. Asıl unutmamamız gereken şey, biryerlere gelinirken verilen o birşeyler varya, o bile başarının bir göstergesidir aslında. Başarılı değilsen kimseye birşey veremezsin.

wTopraktan sunucu alındıgında en az 200 online var bu minimum rakamdı bunu sende biliyorsun. Soyle alınmadan once kac online kalmıstı ? 40 50 MAX. Yani kuru sıkı tabanca alıp havalara ateş eden sensin ben değilim.

Kurulmuş sistemi ücret karsılığda alıpta buna başarı diyebiliyorsanız eminim uzayda yaşıyor olmalısınız. Bunca yılınızı IRC ye bosu bosuna harcamıssınızdır. Gerci yazdıklarına kimse kadar sen kendinde inanmiyorsun ama neyse.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver