Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19 Ocak 2015, 05:19   #4912
embesil
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Adem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] biliyor musun, şu anda içimde hem hüzün var, hem coşku. Bu normal mi abi? Nedir beni bu hüzünlendirecek, kaygılandıracak, kederlendirecek şey anlamadım. Yoksa 2014'e veda ediyoruz bundan dolayı mı? İç sesimi anlayamıyorum bazen..

hayır abi hayır. önceleri bende aynı düşünürdüm her geçen yılın vedası. oysa sadece kısa bir an olurdu onu unutmamıza sebep. sonra anlaşılıyor ki aslında hiçbir yıla veda edilmemiş. şöyle düşün.. bizler dünyanın güneşi her tavafına 1 yıl diye bir isim takmışız. oysa ne güneş bunu umursar nede dünya. oysa zamanın varlığı kesin ve kati olarak kanıtlanmış değildir.

işte sen burda hüzün aşermişsin. bence güzel bişi (!) kötü olabilirdin. mesela kalpsiz düşüncesiz biri...

hacı onu boş verde, insanın neşe huzur diye adlandırdığı veya huruz kattığı insanların, neden kullanma tarihi geçtikten sonra ızdırap olarak isim alıyor. yoksa önceleri huzur diye avutulmuşmudur. yada avutmuşmuyuz.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] gel buraya ya kafam karıştı. şu yazdıkların nerdeydi linkini ver. bana bir avuntu lazım.. avuntusu olan var mı aranızda?

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver