Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Ocak 2015, 17:37   #4903
Lcia
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Ashriel Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2 çicek bir böcek misali. Öpüyorum sizi. Finallerim başlıyor - biliyorum herkesin çoktan bitti ama bizim okul böyle işte naparsınız. - sizden dua bekliyorum. Şimdiden amin o vakit.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ALLAH yardımcın olsun canım. Dua edicem Etmez miyim. İnsallah kolay su gibi geçer yine aramıza mutlu haberlerle dönersin. [emoji8] [emoji8] [emoji8]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] flood olmasın diye mesajı birleştirttin bana bu durumda böcek sensin[emoji220] [emoji221] [emoji222] ! Kara fatma aradm ama yokmuş

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] alta bişiler karalada @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cevap versin hak doğdu

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver