Cevap: Ülkücüler yeni akit gazetesini taşladı, binadan ateş edildi.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu ülkede böyle bir gazetenin çıkarılmasına nasıl müsaade ediliyor, aklım almıyor demek isterdim ama elbette demiyorum. Diyemiyorum. Sapla samanı birbirine karıştırma konusunda elde ettiğimiz levela hiçbir ülke ulaşamaz, en önde bayrak sallarız bu konuda. Akit'in Charlie Hebdo üzerinden misilleme yaparak yayınladığı Atatürk fotoğrafları bunlar, evet. Bu gazetenin zaten normal bir gazete olmadığı, arkasında kimler olduğu aşikar; fakat işte buradaki ince çizgi şudur, Atatürk ile Müslümanlık arasında kendilerince bir bağ kurup, bir terörizmi döndürüp dolaştırıp Atatürk'e bağlıyorlar. Basın özgürlüğü olayını ne kadar yanlış anladıklarının kanıtı bu da, tabii ki Atatürk'ü sevmek zorunda değil kimse, sevmediğin bir şeye saygı duymak da zordur, hatta saygı sevginin de önünde gelir ama bu durumun çirkinliği kabul edilemez. Ne kadar sığ ve basit düşünerek, alakasız şeyleri birbirine bağdaştırarak insanları kutuplaştırıp, provoke ediyorlar. Charlie'nin sayfalarını Cumhuriyet yayınlıyor diye gazete önünde gözaltılar oluyor ama Akit Gazetesi çıkıp ilk sayfasında Cumhuriyet yazılı bir gazeteyi nişan alan bir fotoğrafı basıyor ve bu gazeteyi alan insanları direkt olarak şiddete, silahlanmaya ve teröre sevk ediyor. Bu adamlar basit sanıyorlar herhalde, böyle bir provokasyon yapmayı çocuk oyuncağı sanıyorlar. Hoş böyle aptalları ciddiye alan çok aptal olduğundan, her şey olur artık. Sanki hiç kutuplaşmamışız gibi bir de olaya Charlieciler ve Charlie karşıtları diye bakmaya başladılar, bugünlerin bir sonu gelsin artık, 25 yaşında saçlarım ağardı. Akitler ellerinde satırla, sapla, silahla, sopayla sokağa inmeyi alışkanlık haline getirdiler, karşılarında da aynı şekilde sokağa inen ülkücüleri düşünün, sonrasını da düşünelim mi? Ne yapsak da ülke karışsa. Leman'ı bombalayın siz de, hı?
__________________ If you can't measure it, it doesn't exist. |