Lâz
Adana biraz sıkıntı. ;s3 fakat konuda ki ayrıntı dikkatınızı çekmemiş. Bayan yabancı olmakla birlikte ve Moldova uyruklu moldova'nın da nasıl bir memleket olduğunu bilmeyen yoktur ülkemize yabancı uyruklu hayat kadınlarının çoğu Moldova uyruklu. Gruptur, singledir bu tür eylemleri rahatlıkla yapabilecek ahlaka sahipler. Eee Fikret hem Türk hem Adanalı Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Sevgi veya aşkla evlendiğine kim inanır adam işin zevkinde tamamiyle yada gerçekten evlendiyse pzvnki neden olmasın kağıt üstünde evlidirler vatandaşlık için TR'de kalabilmek adına. Burda biz her ne kadar ahlaktan yoksun, din, iman, mehsep diye haykırsakta boş olacak. Ne diyor Darja Marin'in arkadaşı Renata Romentova " Arkadaşının kendisini Türkiye'ye davet ettiğini anlatan Romentova, "Darja, Fikret ile evlendikten sonra beni tatile çağırdı. Kızımla birlikte Tarsus'a geldim, bana grup seks yapmayı teklif ettiler. Önce kabul etmedim ama sonra değişik bir deneyim olacağını düşünerek kabul ettim. Tanımadığım insanlarla 5-6 kez birlikte olduk ama para almadım. Zevk için ilişkiye giriyordum " ne kadar doğruysa artık Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bunlar işin ticari kısmındalar başka birşey değil.
ya o değilde kelepçe nedir ağzını kırayım hard mi seviyorsunuz arkadaş.
__________________ Alayınızı öpaj! Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
Konu JuDGe tarafından (16 Ocak 2015 Saat 10:49 ) değiştirilmiştir.
|