Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Ocak 2015, 15:27   #35
See
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcunuzun Analizi (Güncel)

Ocean Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Var elbette benim de inandığım şeyler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Ayrıca sen istediğine inanabilirsin, sana neden inanıyorsun veya inanmıyorsun dedim mi ben ? saygısızlık ettiğimi de hatırlamıyorum. Sadece kendi görüşlerimi söyledim.

Herkesin vakti kendine değil mi ? ben yıllarca paylaştım, çok paylaştım. Şimdilerde daha çok okumayı tercih ediyorum.

Senin vaktin bol belli ki, iki ayda 1.300 küsür post kasmışsın, ben sana soruyor muyum neylerle uğraşman gerekeceğini ? İster eleştir, ister öv.

neden özellikle üstüne alındın ve bu kadar taktın onu anlamış değilim.

Ben Sana Post Sayını Belirtmedim
Herkes Sunulanı Sevmek Zorunda Degil ama Saygı Duymak Zorunda En Azından Bana Göre Öyle.
Yani Bişeyleri Eleştirirken Daha Naif Olabilirsin İnanmadıgın Yada Haz Almadıgın Olguları
Çok Çirkin İfade Ediyorsun.
Ayrıca Üzerime Alınmam Greken Bu degil Genelleme Yaptın Bende Genelleme Yaparken Senin Birkaç Sözüne İthafen Seni Etiketledim.
Birşeyleri Eleştirirken İnsanların Bunların İçinde Olduklarını Yada Hassassiyetlerini Göz Önünde Bulundurmalısın.
- Saygı Burda Ortaya Çıkmalı. Saygı Sadece Hakaret Degildir. Yaşanılanlara Yada Bakış Açısınada Saygı Gösterilmelidir.
İyi Forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver