o halde hos buldum, tesekkurler. evet karlar erimeye baslamisti, ta ki su dakikalarda yeniden yagmaya baslayana dek.
muhakkak ki oyle adem, katiliyorum. her zaman soylerim, ben hic birsey bilmiyorum ama ogreniyorum. fikir alisverisleri de zaten bu manada benim icin oldukca onemli. dusuncelerin icin tesekkurler, hos buldum.
mesajimi yazarken, ankara'nin karli-buzlu ve genel olarak soguk olan kismindaydim. yagisin yeniden baslamasiyla tam da senin tarifine uygun, yer yer de yagisli olan ankara'dan, ayni sicaklikta bir merhaba da ben gonderiyorum efendim. ve tabii ki hos buldum, tesekkurler.
konulara yorum yaparken min. 5 karakter siniri var diye biliyorum. senin mesajini gorunce bi an 'acaba karakter siniri falan olmasa bos mesaj gönderir miydi?' diye dusunmedim degil. sakasi bir yana, hos buldum, tesekkur ederim.
tesekkur ederim beston, hos buldum.
hos buldum ve ayni sekilde ben de memnun oldum, tesekkur ederim.
Enchanting nicki de bana ait evet. platformlari degil ama nicki hala kullaniyorum. ayrica kutlarim, iyi hafizan varmis valla.
cok tesekkurler, hos buldum. cekimlerimi suan degil ama takip eden gunlerde elbette paylasabilirim, neden olmasin?