Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2015, 03:42   #6
saywhat
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: FTP ye Proxy Nasıl Çekebilirim ?

Clubber'ın o script'inde kullandığı dan.me sitesi üzerinde daha evvel denemeler yapmıştım. %50 ila %60 arası tutturuyor sorguda. ki ben bunun çok düşük bir oran olduğunu düşünerek o siteden veri almaktan vaz geçip başka bir yer bakınmıştım.

örneğin direk torstatus sitesinden çektiğim listedekileri dan.me'den sorguladığınızda :

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

gibi bir biliyor bir bilemiyor tor ip'sine temiz diyebiliyor.. birde siteye flood edilmesin diye tor listesi almaya bir süre limiti konulmuş.(30 dakikadan daha kısa bir sürede tekrar veri çekmek istediğinizde IP adresinizi bloke ediyorlar .)

nasıl veri alıp ,bunu ayıklayabileceğinize örnek:

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

gibi sitedeki verileri ayıklayıp/seçebilir sonra bunu ya direk kullanabilir. yada Clubber'ın kodunda olduğu gibi dosya'ya kayıt ettirebilirsiniz.

Clubber'ın kodu çalışmıyorsa yada veriminden memnun değilseniz kullandığı sitenin. yukarıda örneklerde gösterdiğim şekilde kodu yeni/başka bir siteden veri alacak şekilde düzenleyerek kullanabilirsiniz.yani sıfırdan kod yazmanıza/yazmaya çalışmanıza da gerek yok. o koddaki veri alma kısmını yukarıda resimlerdeki şekilde değişerek/editleyerek kullanabilirsiniz.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver