Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Ocak 2015, 01:12   #10
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Dövmesini sildiremeyen ne yapacak?

Düş Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Herkesin düşüncesine saygım var diretmediği müddetçe. Ancak "Allah'tan Af dileyin", demek zora dayatma yapmaktır. Nedeni kişi zorla dövme yaptırmıyor isteyerek yaptırıyor, ve afı'da cezası da kişiye makbuldur. Ancak bu kişi tamamen kendi düşüncesine göre "günah" olduğunu varsayarak, bize bir dayatmada bulunuyor.
Herkesin konuyu anlama şekli farklıdır. Artık diyanet işleri de umarım, Allahla olan bağları kendi çıkarları neticesinde değil de başka türlü yol bulup bulaşmazlar insanlığa.

ne yazik ki 'Allah'tan Af dileyin, demek zora dayatma yapmaktır.' cumlenize de katilamayacagim. sahsen ben burada bir dayatma goremiyorum. 'allah'tan af dilemek zorundasiniz.' denmiyor cumlede dikkatinizi cekerim. bir onceki mesajimda da bahsettigim gibi; bu tur konularda toplumu bilgilendirmek zaten bu kurumun baslica gorevlerinden. asagilayici, saygidan yoksun ya da bir seylerin dayatildigi bir aciklama gormedim ben. sizinde soylediginiz gibi kisi dovmeyi isteyerek yaptiriyor, pek tabii affi ve cezasi da kendsine ait. e ayni sekilde, gorevi bu tur bilgileri topluma aktarmak olan bir kurumun aciklamasini dikkate alip almamakta yine kisinin kendi hur iradesi ile verecegi bir karar. ayrica yine bir onceki mesajimda cok onemli bir noktaya da deginmedigimi fark ettim. unutmamak gerekir ki, bu konuda kurumdan bilgi isteyen ve bu aciklamalari onemseyen insanlar da mevcut. oyle saniyorum bunun uzerine bir aciklama yapilmistir. sadece bu kurumun degil, herhangi bir kurumun yaptigi herhangi bir aciklama, bizi enterese etmese ve hosumuza gitmese bile, insana duydugumuz saygidan oturu, bu tarz onaylamadigimiz aciklamalara da, dusunce ve ifade ozgurlugu kapsaminda saygi duymamiz gerektigine inaniyorum.

konuyla ilgili bilgilerim dogrultusunda yapabilecegim aciklamalar bundan ibarettir. sergilediginiz saygili tutum icin de bir kez daha size tesekkur ederim, keyifli forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver