10 Ocak 2015, 00:41
|
#10 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Nice mutlu senelere, Selale.
Uzuun zamandır hem kisisel yasantımın yogunlugundan dolayı hemde tamamlamam gereken planlarım gerekcesiyle uzulerek aranızdan ayrılmak zorunda kaldım .. Hic aklımın ucundan dahi gecmezdi yeniden bu sekilde beni anımsayacagınız, taa eski gunlerimize hepiniz ayrı ayrı goturdunuz beni, bu denli duygulanacagımı hic tahmin etmezdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. bear): ..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] um gonlu sevgi dolu guzelligim galiba seninde dedigin gibi bende bir Ankaralı oldum artık malum 5 yılımı buraya verdim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Benim icin dilemis oldugun o huzuru saglıgı basarıyı mutlulugu seninle gonulden paylasıyorum ama ask kısmını tumden sana hediye ediyorum Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
PS: Turkce mi de baya duzene koydum eski haline gore Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Ayrıca pastana bayıldım bittim eridim diyeti bozuyorum ! Ve birde mumları degil de bir melek olarak seni alayım o pastanın yanına, cokca sevgiler kucak dolusu opucukler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Temenniniz icin cokca tesekkur ederim sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sevgiler sunarım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] um birtanecigim bilirim hic unutmazsın beni, biz seninle daha fazla gorusme sansını yakalayabildigimiz icin buradaki sırayı bir turlu tutturamiyoruz Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Samimi dileklerin icin gonulden tesekkur ederim, bir omur yanı basımda olursun insAllah .. Arkadaslıgını dostlugunu kardesligini esirgemedigin icin minnettarım ve dilerim ki gonul bagımız hayat boyu zedelenmez .. Temennilerinin daha buyugu daha iyisi senin olsun sonsuza dek ! Kocaman seviyorum seni Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. PS: Subat sonu ziyaretine gelicem Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Ah benim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ım sabah ki o buyuk surprizini hic unutmuycam, sayende gunu harika bir sekilde bitirdim, sevgiler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Allah cumlemize de omrun hayırlısını huzurlusunu saglıksını nasip etsin sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , duanız ve dileginiz icin cok tesekkur ederim .. Esenlikler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Cok cok tesekkur ederim sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , sevdiklerimizin ve sevenlerimizin her daim mutluluklarına yakın olabilmek dilegiyle, sevgiler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Tesekkur ederim sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , kucak dolusu sevgiler gonderiyorum lutfen kabul edin Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] tesekkuru borc bilirim , sevincimi paylasan yureginize mutluluklar sunuyorum kabul edilmesi temennisiyle Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
~
Ama ben seni cok ozlemisim ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm ! Hele hele simdi gorunce icim burkuldu Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nicedir konusup dertlesmedigimiz geldi simdi aklıma .. Guluslerime eslik eder , mutlulugumu benimle paylasır mısın?
Iyi ki sende varsın pırlantam, gonlunun o durulugu seffaflıgı ve buyuklugu kadar mutluluk sevgi huzur diliyorum senin icin .. Gokler dolusu sevgi ve opucukler Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
__________________ En büyük kavgalarımız dudaklarımız arasında olsun; hatta birbirine girsinler, ayırırsam ş*refsizim ! |
| |