Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Ocak 2015, 14:31   #75
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: hepsi yaralar, sonuncusu öldürür.

Ocean Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], selam olsun sana da dostum. Bursa'da da durum aynı iki-üç gündür yoğun bir şekilde yağan karın ardından bu gün güneş yüzünü gösterdi ve beyaz kelebekler ortadan uçuşmaya başladı yavaş yavaş. Evet hatırlıyorum o günü, dolu dolu yağan yağmuru. Getirdiğin tek şemsiyenin altında yağmurdan saklandığımızı. Yemek yiyebilecek bir yer bulmak için sokak kaldırımlarını aşındırdığımız günü .) Olur da bir gün yolum başkent'e düşerse, kesinlikle ziyaret edeceğim seni .) ne olur ne olmaz, sen yanında bir şemsiye daha getir o zaman.

Kar'ın tadı güneş çıkınca odanın camından seyredince güzel oluyor. Aşağıya indiğinde yüzünü kavuran güneş, ayağını kaydıran bir tabaka hiç hoş değil.
Yağmurlu havaya denk gelmene üzülmüştüm açıkcası, ancak yağmur da olsa çok güzel ve keyif verici bir gündü. Yeniden olmasını canı gönülden isterim ben, bir de başkenttin havasını tat. Yağmurun şemsiyeye damladığını gösteren şemsiyem sanıyorum ankara da yağmur yağınca kaldırmaz o yağmuru zaten. Kocaman mor'lu bir şemsiyem var olmadı kocaman simsiyah bir şemşiye alırım canım benim, yeter ki sen gel. .)

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan