Fenerbahçe'de zirve sevinci
Galatasaray'ın Beşiktaş'ı 2-0 yenmesiyle, Fenerbahçe ilk yarıyı zirvede bitirirken, İsmail Kartal, hedeflediğinden birkaç puan eksik aldıklarını belirtip, “3 puan daha fazlamız olabilirdi” ifadesini kullandı. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Fenerbahçe’de dün akşam Galatasaray’ın derbiyi kazanmasıyla liderlik sevinci yaşandı. İsmail Kartal bu durumdan son derece memnun olsa da özeleştiri yapmayı da ihmal etmedi. Kartal, “Devreyi hedeflediğim puandan birkaç puan eksik tamamladık. 3 puan daha fazlamız olabilirdi. Ancak ligde her takımın birbirinden puan aldığını düşünürsek, 36 puan da iyi diyebiliriz. Ayrıca lideriz” ifadelerini kullandı. Kartal, ilk yarıda 3 derbiyi dışarıda oynadıklarının altını çizdi ve bunun ikinci devrede avantaj olacağını belirtti.
‘Babamın işine karışmam’
Başarılı çalıştırıcı, takımın son haftalarda formunun yükseleceğini hesapladığını dile getirerek, “Nitekim son 10 maçın 8’ini kazandık. Mersin ve Başakşehir maçlarındaki futbol insanların daha çok hoşuna gitti. Aslında ilk haftalarda da iyi oynuyorduk. Belki siz beğenmiyordunuz ama ben memnundum” diye konuştu. Erkan Zengin transferine de değinen İsmail Kartal, “Henüz hiçbir şey belli değil” dedi. Bu arada gazetecilerin, “Fenerbahçe’yi beğeniyor musun?” sorusuna İsmail Kartal’ın oğlu Emre, “Ben babamın işine karışmam” diyerek herkesi güldürdü.
fanatik |