Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Ocak 2015, 12:05   #1
Çevrimdışı
Desmont
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mahalleli onu bu halde buldu




İzmir'de, bunalıma girdiği iddia edilen bir kadın kızını arkadaşına gönderdikten sonra balkonda çamaşır demirine bağladığı iple intihar etti.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


İzmir'in Bornova İlçesi'nde, boşanmak üzere olduğu ve eşinden ayrı yaşadığı için bunalıma girdiği öne sürülen 37 yaşındaki Ayla Akyıldız evinin balkon demirine bağladığı iple intihar etti.Olay, gece yarısı Evka-4 Mahallesi 1024 Sokak'taki 16 numaralı binada meydana geldi. 5 aydan bu yana ayrı yaşadığı eşinden boşanmak üzere olduğu belirtilen 1 çocuk annesi Ayla Akyıldız'ı balkon demirinde asılı gören mahalle sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen ve kapıyı kırarak eve giren polis, Akyıldız'ı kendisini astığı balkon demirinden indirdi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Akyıldız'ın öldüğü belirlendi. Akyıldız'ın cesedi yapılan savcılık incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

Eşiyle boşanma davasının devam ettiği Akyıldız'ın bu nedenle bunalımda olduğu öne sürülürken, kızını arkadaşına gönderdikten sonra intihar ettiği belirtildi. Soruşturma başlatıldı.

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan