Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2015, 14:40   #8
xena
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 102. Haftanın Çok Bilmişi •xena•

ÇAY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Tebrikler bayan çok bilmiş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] )
Sorularıma geçeyim hemen.

Yaşamın size sunduğu en yorucu iş nedir?
Hayatında özel birisinin varlığı sizi nasıl etkiler?
İnsanlarla konuşurken nasıl bir ruh haline bürünürsünüz?
Oje ve ruj sizin için önemli mi?
Bakımlılık nedir?
Çay sever misiniz?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Kolay iş yoktur her işin zorluluğu vardır o değil de işe giderken sabah kalkması çok zor oluyor hele ki mevsimlerden kış olunca o sıcacık yatağından kalkması o kadar mı zoruna gider insanın

Hayatımda özel birinin varlığı ; muhteşem birsey anlatılmıyor ancak yaşanılıyor lakinnn hayatımda özel biri yok bu yüzden , böyle de iyiyim

Insanlarla Konuşurken ; kendim bir hale girmem nasılsam o şekilde devam ederim. Önemli olan insanın doğal tavırları olması. Yeri geliyor çok bildiğin şeylerde bile saf olabiliyorsun bunu sergiliyorum." Bunu biliyorum" diye kendimi öne sürmem. O yüzden doğalım (beni tanıdığında anlayacaksın ve deee benden vazgecemeyeceksin :p şaka )

Oje hiç sevmem ama ruj benim vazgeçilmezim. Aynanın karşısına geçip , durduk yere çok sürmüşümdür( seviyorum dudaklarımı :o )

Bakımlılık; insanın kendisine Özen göstermesidir, benimsemesidir.. Bakımlı olmak illa ki birseyler masraf edip anlamına gelmez kendi çapımızda kendimizle ilgilenmektir. Temiz kişi her zaman bakımlıdır severim bakımlı , temiz insanları..bakımlı kişiler her zaman güzeldir. Kendime cok iyi bakarım

Çay; oo Çayı çok severim çaysız duramam . Hele ki o nöbetten sonra 5 dakikalık bi Çay molası olur, onun tadı öyle bir başka ki anlatamam.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver