Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Ocak 2015, 09:44   #12
Julide
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Babasız doğuran anneler moda oldu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Bir kere baslikta bir anlatim bozuklugu soz konusu, populer kulturu baz alarak gorus beyan etmek yanlis bir tutum olur... Soyle ki ; yasanilan topluma gore degerlendirilmeli... Eger ki Ortadogu ve musluman bir ulkeden bahsediyorsak, yukaridaki cevaplardan da anlayacaginiz gibi "sakincali" cunku toplumun deger yargilari ile celisiyor.... Bati da ise durum farkli cunku orda deger yargilari farkli... Herkes babasiz cocuk diyince farkli algilamis, bana kalirsa duz mantik yurutulmeden de bakilabilir olaya.... yani bencesi bu bir tercih olmali, bir kadin anne olmak istiyorsa olmalidir... iliskisi yurumemis olabilir, yasi cok gectir yeni bir iliski bitirmistir ve cocuk istiyordur ki son sansidir, karar merci odur, olabilir... hayatinda erkek istemiyordur ama anne olmak istiyordur, olabilir, neden olmasin? ama bu kararin maddi manevi yonlerini tartmalidir, o bilincde olmalidir... gerci tecavuzcusunun dahi cocugunu dogurmak zorunda kalan bir kadin bile normallestirilirken o ulkede, yalniz basina anne olmaya karar veren bir kadinin anormal bulunmasini anlamak lazim... Bana gore tercihtir arkadasim, eger ki tek basina bir cocugun sorumlulugunu yuklenebilcek kadar guclu ise, karsi tarafindan da onayi alinmissa, olayda bir karsi taraf yokta sperm bankasi olsa bile, olabilir.... bu tamamen kadinin kendi kararidir, toplumlarin insanlarin bireysel ozgurluklerinin uzerlerinde baski yaratmalarina karsi bir insan olarak... tamamen kisinin kendi kararidir, ozgur iradesidir diyorum....

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver