|
See Nickli Üyeden Alıntı
|
Tebrikler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Bana Hayatta Kazandıgın Tecrübelerden Bahseder misin Kısaca ?
Sence İnsanlar neden Bu kadar Önyargılı ? |
Öncelikle teşekkür ederim sevgili @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]'cim
Hayatın içinde olunupta hiç Tecrübe kazanılmaz mı hiç? Bunun yaşıymış,gezmesiymiş ile alakalı bir söz konusu olmadığını düşünüyorum. Varoldukca yaşadığımız süreç zarfında bir çok şey görüp,bunlar sayesinde Tecrübe kazanmamız imkansız. Mesleğim nedeni ile birçok kişiyle içli dışlı olma imkanımız oluyor. Bu yüzden ilk tecrube olarak ; insanların bi konuşmasında hal ve hareketlerinden Yola çıkarak nasıl biri olduğunu anlayabiliyorum. Aslında yaşam boyunca hergunumuz bir tecrubedir. Bunu yaşayarak zaman geçtikçe Tecrübe sahibi oluyoruz.
Insanlarını önyargıya iten Eleştiriye acık olmadıkları için Zeytinyağı gibi üst kısma çıkma bir söz durumu oluyor. Bir nevi kabullenmemek gibi. Ne desek de ne yazsak da bunun önüne gecemediğimiz gibi bırak önyargılı olsunlar diyeceğim ama itiraf etmeliyim ki yeri geliyor bende önyargılı davrandığım oluyor. Benimsemişiz artık bir huy edinmişiz bu yüzden önüne geçemiyoruz hooop Zeytinyağı gibi çık üste işte
) ( ah benim bu önyargılarm olmazsa hersey çok güzel olacak da olmuyor işte çık üste buket çık ... Sanki elime birsey geçecek )