01 Ocak 2015, 19:12
|
#4 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: See 'yi Nasıl Bilirsiniz?
Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'yi IRCForumları sayesinde tanıdım ve çok mutluyum onu tanımaktan. Hemen hemen hergün iletişim halindeyiz sabahtan akşama kadar neredeyse. Ortak noktalarımızın fazlalığından mı bilmem her zaman her an konuşacak çok şey bulabiliyoruz. Bazen birbirimize fikir veriyoruz, bazen eleştire de biliyoruz.
Kısacası o bir dost. Onunla @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde tanıştım, aynı zamanda oda benimle öyle. Ve kısa zamanda pekişen bu dostluk uzun ömürlü olacak inşallah. Çok iyi bir sırdaş, abla,kardeş, kısacası herşeydir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Evhamlar kraliçem o benim, yazıp cevap alamazsa hemen evham yapar ) Iyi ki tanımışım. Aslında onu cümlelere sığdırma fikri bana hiç doğru gelmiyor ses kayıt olsaydı çoktan yapmıştım. Gerçi o benim fikirlerimi biliyor her araştığımızda 3 saat filan aralıksız konuşuyoruz. En çok benim çenem düşüyor bide bana katlanıyor, Öyle de altın kalplidir o. Doğru bildiklerinden şaşmayan bir yapıya sahiptir (iyi anlamda)
Biz birbirimizin hatalarını ört bas eden bir dostluğa sahip değiliz. Her neyi yanlış buluyorsak birbirimize söyleyip kırılmamamız için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yi tanımak bence bir ayrıcalık, bu platform içerisinde ender kişilerden. Mantıklı tutarlı akılcı yaratıcı dost arkadaş sırdaş can kardeş abla herşey. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] seni seviyorum |
| |