29 Aralık 2014, 00:02
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Dogum Gunun Kutlu Olsun '' Hangman ''
Bazen beni sinirden kalp krizi gecirecek kıvama getirsende iyiki seni tanımısım, iyiki hayatımdasın biliyor musun?
Kahrımı cektigin, ara ara basının etini yedigim ve sesini dahi cıkarmadıgın icin söylemiyorum.. Senin gibi bir dosta sahip oldugum icin gercekten cok ama cok sanslıyım. Dogum gunun kutlu olsun, musmutlu yaslar dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Seni seviyorum kiiiiiiiiiiiiiii Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
NOT: hepii börtdey may laaaaaaaaav Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
| |