Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2014, 20:18   #9
MesqeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği < 12 > mIRCScripting.net

Goemon Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
mIRCScripting Denilince Akla İlk Gelenlerden Biridir @L4roXyL (Hasan AYDENİZ)
mIRCScripting.Net Paylaşım Yardımlaşma Forum Yerimizdir Ayrıca Kendimize Ait Sunucumuz ve #ms Kanalındada Yardım Verilmektedir.
mIRCScripting le Tanışmama Vesile Olan Kişi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dır Tabi onunda Yardımlarının Hakkını Ödüyemem.Allah ondan razı olsun..

@SeRDaR406 (Serdar GÜMÜŞAY) Hocanında Sayesinde ufakta olsa bi kaç bişi örendim Çok İyi insandır kendisi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

@CesuryureK (Hasan Erdem NAS) Hoca Hakkında Açıklama Yapmıycam İnsanlığını Kişiliğini Gördüm Allah Ondan Razı Olsun Demekle Yetinecem.
@Difuzyon (Cenk BİLEN) Hocada Çok Eğlenceli Bir Hoca Onunda Öğrettikleri Var Ama Ne Derse Desin Çok Şahane İnsan.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] (Umut) Hocayı Anlatmaya Gerek Varmı Sizce
Adam MUHTEŞEM

@ircbastard (Sercan ALTU) Kendisinin Başarıları ortada
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] demek Heyecan Aksiyon demek

@h4pp3n (Bilal ŞAHİN) Hocayıda çok göremezsemde çok iyi olduğunu biliyorum

@aLone (*) Muhteşem Bi Arkadaş Toprağım benim

@AfraN (*) Denilince Yine Bi imzamı atacak şüphesi Geliyor Akla Adamın Yaptığı Herşey Güzel

@SiyahkaR (*) Sessiz Sakin Biri Laf yok Süper Bir insan
aslındaki ms deki herkes süper biri hariç

@Set Sinan Unutulcak Değil Her zaman Baş Tacı Anlatılcak Bir İnsan Yaptıkları Çalışmalar Çok Şahane ms de olduğu için Seviniyorum

@SeckiN if de kendini bizlere göstermiş bir admindir kişiliği karakteri insanlığı on numara yardım sver bir arkadaşımızdır onuda ms ailesinin arasında görmek çok güzel yiki varsın güzel insan...

@CoCoRiCo (Ümit GÜNDÜZ) Bu Adam Varya Kral Muhteşem Harika Bi İnsan anlatmakla Bitmez

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] üşenmemişsin bu kadar adamı tanıtmışsın görüşünü bildirmişsin.. ADAMSIN !

Allah yar ve yardımcınız olsun.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan