Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25 Aralık 2014, 01:10   #4818
embesil
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Forumdan Biri İçin İsim Vererek,Ona İstediğin Yorumu Yap

Adem Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Odamın penceresini açtım içeriye miiiiisss gibi(!) kömür kokusu sindi. Hâlbuki, ben odamın içine sinen en iyi kokunun kütüphanemdeki kitapların kokusu sanırdım. Hava ne kadar sert olursa olsun o kömürün kokusunun asilliğini görüyor musun? İç ısıttı resmen. Ne varsa, doğada var.

Bu belkide Doğanın doğum sancılarıdır.
1950 li yılları hiç göremedim ve görmemde imkansız. Ama 1950 nin kokusunu nerde olsa tanırım. Ah kütüphane dedinde imrendim açıkçası.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Seninde bu kadar düzensiz midir yalnızlığın? Mesela bazen kokusundan nefret ettin mi? Yada ne bilim açılan sayfalar sana küf kokusu ile "neredesin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] unuttun bizi" diyerek iletişime geçti mi?

Ama bildiğim birşey var ki, yaş ilerlediğinde kelin göründüğünde senin kadar karizma görünenemicem. Sonrada "olsun senin kadar karizma olmasamda en az senin kadar ince düşünebileceğimi sanıyorum. (Düşündürmeyen insanlar doluşması daha cazip geliyor. Çocuk mesela)

Ya hacı yine saçmalıyorum galiba. Ne zaman Çayı fazla kaçırsam, alnımdaki çizgiler yazıya dönüşüyor. Ha bu arada annemin irmik Tatlısı çok güzel olmuş.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver