|
Bennu Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Merhabalar, burası da dahil bir çok forumda ve sitelerde aramama ragmen diyaloglu engelleme addonu bulamadım. Yani bi tane yer olcak ben oraya rumuzu yazcam yandaki yerde sadece kanalda engelle, sadece özelde engelle, her iki yerde engelle kutucukları olcak. ben onlardan birini veya birkaçını seçecegim ekle dediğim zaman yandaki listeye bu rumuzu kutucuklarla seçtiğim özelliklerle ekliycek. Bide bu rumuzları seçtiğim özelliklerle rumuzlar.txt diye bir dosyaya ekliycek. Sonra rumuzun üzerine tıklayıp yandaki sil düğmesine basınca silecek. Bi de diyalog için çıkış dügmesi olacak. Çok şey istemedim umarım. Yapılabilir mi onu da bilmiyorum. Saygılarımla..
Herkese bol şanslı, mutlu yıllar dilerim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Öncelikle Bennu istediğin kod evet mevcut olmayabilir belki.Dediklerinizde yapılabilir yapılmıycak bişi değil ama zamanla alakalı bişi seninkisi de özel istek gibi bişi olmuş hani berbere gidersin kaşımı düzelt gibi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. ama yapılabilir dedikleriniz.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] usta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Haklısın Ne diyim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.