Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2014, 23:27   #15
glu
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sosyal medyadaki çocuk resim paylaşımları

Bir fetiş obje olarak çocuk. Yalnız tam sosyal bilimler tez başlığı gibi oldu neyse^^ İnsan, içerisinde yoğun bir beğenilme duygusuyla yaşayan bir mahlukattır. Maslow'un ihtiyaçlar hiyerarşisinde olmamakla beraber ben iddia ediyorum beğenilme duygusu insanın en temel gereksinimlerinden biridir. Peki insan nasıl beğenilir, ne yapar beğenilmek için ? Elbet çocuk yapmaz ama çocuk üzerinden beğeni kasabilir. Ben hayatımda hiç çirkin çocuk görmedim gerçekten veletler acayip tatlı oluyorlar ya^^ Bunun ekmeğini yemek de ana-babaya düşüyor -gelsin layklar^^- Tabi ana baba buradan kendine de bir pay biçiyor, "işte benden olan bu, bakın nasıl da tatlı" Bu bahsettiğim şeyleri taşıyanlar resim paylaşanların büyük bir kesimini oluşturuyor. Bir de samimiyetle, aşkla paylaşanlar var onlar hemen belli oluyorlar. En az çocukları kadar naif oluyor bu kimseler^^ Bunlara bir şey diyemem ama ilk kısımdaki insanlar çok tehlikeli onlardan koşarak uzaklaşın.
Bu konu öyle yüzeysel geçilecek bir konu değil bence. Ortada ciddi bir psikolojik durum var ve sadece çocuk fotoğrafı paylaşmakla kalmıyor.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver