Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2014, 17:54   #1
Çevrimdışı
Desmont
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Askeri araçta yaralanan 4 asker taburcu oldu




Mardin Nusaybin'de askeri araca el yapımı patlayıcıyla düzenlenen saldırıda yaralanan 7 askerden 4'ü taburcu edildi.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Mardin Nusaybin'den Dağiçi ve Hisar köylerine keşif çalışmasına giden hakim, katip ile 3 bilirkişinin güvenliğini sağlayan askeri zırhlı aracın Bagok Dağı bölgesinden geçişi sırasında gerçekleştirilen saldırıda yaralanan ve Midyat Devlet Hastanesi'nde tedavi gören 7 askerden 4'ü taburcu oldu.
"UMARIM BU SON OLUR"

Yaralı askerlerden 2'sinin Diyarbakır Asker Hastanesi, birinin de Mardin'deki özel bir hastanede tedavileri devam ediyor. Bu arada Mardin Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Özel ve Adalet Komisyonu Başkanı Bülent Koç, tedavisi süren Başçavuş Rahmi Ala'yı ziyaret etti.

Ala'ya geçmiş olsun dileğinde bulunan Özel, "İnşallah en kısa zamanda silah arkadaşlarının yanına dönebilecek. Hastane yetkilileri de gereken ilgiyi gösteriyor. Umarız bu son olur. Ne hakim arkadaşımızın, ne askeri personelimizin ve ne de vatandaşımızın bu tür olaylara maruz kalmasını istemeyiz. Yaralı askerimize acil şifalar diliyorum."

sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan