Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2014, 17:38   #6
Regex
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (3)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Ashriel'i Nasıl Bilirsiniz?

Devrini gerçekleştirdiğim eski forumumda, yıllar önce yönetimimde yer almıştı. Kendisini bu vasıtayla tanıdım. Bu kategorideki hiçkimsenin başlığında yorum yapmadım, yapmam, yapmayacağım tarzım değil çünkü. Ancak kendisi hakkında böyle bir konu açıldığı için düşüncelerimi yazmadan edemedim.

Şu an bana kırgın, kızgın ve fazlasıyla öfkeli olduğunu biliyorum. Yıllar geçse de, zaman değişse de -haklı olarak- bu öfkesinin geçmeyeceğinden de eminim. O yüzden bu ortamlarda sık sık rastladığımız, "karşılıklı güzellemeler yazmak" akımından bir hâyli uzak; tamamen içimden geçenleri, beklentisizce yazmak istiyorum.

Dobradır Selin. Benim bu ortamlarda, hattâ bu hayatta görüp tanıdığım en dobra bayanların/insanların başında gelir. "Dost acı söyler" sözünün somut yaşama bir yansıması gibi, olanı olduğu gibi söyleyebilen sayılı kişilerdendir. Bazıları vardır içten pazarlıklı, bazıları vardır istemem yan cebime koycu, bazıları vardır çıkarları uğruna tavizci. Selin başkadır, farktır. Bunların aksine; her zaman kendi doğrularına inanır, kendi değerlerini benimser ve değerlilerini sahiplenir. Bu yüzden güvendiğinin yanında, güveni kırıldığının karşısındadır. Dostluğu da sahicidir, öfkesi de gerçektir. Hani kaybetmek istemeyeceğiniz insanlar olur ya, kötü de olsa gerçeği duymak isteyeceğiniz, işte @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o kişidir. Son olarak, benim bu ortamlarda; kaybettiğim için gerçekten üzüntü ve pişmanlık duyduğum tek kişi kendisidir!

Not: Yorumumu bu başlık altında istemeyecek olursa ulaştığı takdirde buna saygı duyar, silerim.

Her şey dilediğince, gönlünce olsun eski dost..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver