Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23 Aralık 2014, 13:33   #11
xena
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Sosyal medyadaki çocuk resim paylaşımları

Sevgi kelimesi illa ki sosyal medya, iç dünya, dış dünya vs. Gibi durumlarda yaşanılması değildir. Sevgi her turlu sekilde yaşanılır ve gösterilir bunun sosyal medyaya yansıması söz konusu değildir. Aile bireyleri cocuklarının resimlerini paylaşmanın Hakkı olduğu gibi sevgi sözcüklerinin de kullanılması gayet normal bunda bi anormallik görmüyorum ayrıca "oy canım,oy kuzum" gibi kelimelerinin kullanılmasında da samimiyetsizlik belirtisi değildir.

Hangi aile cocuğunun başka amaçlarda kötülüğünü ister ki kaldı ki sosyal medyada yaşansın. Bu kelimeleri samimiyetsizlikten söyleyip,fotoğraf paylaşımını yapan aileler kötü aile mi oluyor? Hayır! Gayet normal.
Günümüzün çağı internet devri ise bu tur paylaşımları yapıp, her turlu sevgi sözcüklerinin kullanılması cok normal bunda yadırganacak ya da samimiyetsizlik de bulunacak bir durum söz konusu değildir.

Örneğin, diyelim ki siz ailenizle bir aksam yemeğinde çocuklarınızla beraber fotoğraf çekilip sonrasında sosyal ağlarda paylasım yaptığınız vakit cocuklarınızın resimlerinde yorum yaparken; " benim kuzucuklarım" cümlesini yazarak , paylaşım esnasında samimiyetsizlik söz konusu olarak mı algılıyorsunuz?

Bilemedim şimdi ! ne desek , ne yazsak da insanları samimiyet olarak algılamalarını sağlasak!!!

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver