Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22 Aralık 2014, 17:32   #1
Çevrimdışı
Desmont
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İstanbul uçağında makineli tabanca alarmı




Avusturya’nın başkenti Viyana’dan İstanbul’a hareket eden Pegasus Hava Yolları’na ait bir yolcu uçağının bagajında “Akrep” olarak bilinen hafif makineli tabanca ile bu silaha ait iki adet dolu şarjör bulundu.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Viyana- İstanbul seferini yapmaya hazırlanan bir uçağın bagajında Türk diğeri Avusturyalı olan 40 yaşlarındaki çifte ait bavulda hafif makineli tabanca ile bu silaha ait iki adet dolu şarjör tespit edildi. Bavulların ilk kontrolü geçtikten sonra bagaj bölümündeki X RAY cihazında içinde dergilerin bulunduğu bavulda fark edildiği bildirildi.

Silahın alüminyuma sarılmış halde fark edilmesiyle birlikte havaalanında kırmızı alarm verilirken bu sırada uçağa binmiş olan çiftin de polis tarafından uçaktan indirilerek gözaltına aldığı kaydedildi. Viyana Havaalanı Sözcüsü Peter Kleemann, bavulun üzerinde bulunan numaraları sayesinde mühimmatın kime ait olduğunu öğrendiklerini belirterek, çiftin uçaktan indirilerek soruşturma için polis nezaretine alındığını bildirdi. Terör şüphesiyle sorgulanan çiftin terör örgütü ile herhangi bir bağlantısının tespit edilememesi nedeniyle sorgusu yapıldıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları açıklandı.


sabah

 

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan