|
Kimimben Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Degisiklik yapmak istediğim bir kaç yer var ama dosyaları bulamadım [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]kurulu sunucuya girince topic olan kısım var Güncel başlık diye onu ve onun hemen altındaki yazıları değiştirmek ve kaldırmak istiyorum hemen altında
Güncel Başlık: Niye Böbürlenip Büyükleniyorsunuz ki ; Doğumun Bir Avuç Su, Ölümün Bir Avuç Toprak Değil mi ?
Güncel Başlık KiMiMBeN tarafından Sun Dec 14 2014 04:54:41 PM tarihinde düzenlendi.
irc.Guzyeli.com kanal modunu +ntr olarak belirledi.
Kanal Fri Nov 28 2014 10:50:05 PM tarihinde oluşturulmuş
Şu anda #Guzyeli kanalındasınız
Bu yazıları değiştirmek ve kaldırmak istiyorum dosyanın nerede olduğu hakkında yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden tşk ederim.
|
lightIRC, flash ile yazıldığı için .swf uzantili dosyaları okuyup değiştirmeniz gerekiyor. Bunun için bir çok yazılım kullanabilirsiniz. Benim size tavsiyem, Sothink SWF decompiler adlı programı indirip bilgisayarınıza kurmanız. Daha sonra lightIRC/language klasörü içerisinde ki, tr_TR.swf adlı dosyayı bu program ile açın. Dosya içerisinde ki action klasörü içerisinde tr_TR$lightirc_properties dosyasını açtığınız da istediğiniz satırları göreceksiniz.