17 Aralık 2014, 17:19
|
#1 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Slash diye bi tuş yok
<Nevermind> /join #ircforumlari <Nevermind> bu iki kanaldayım ben <Cay> ircforumları göremiyorum ben <Cay> islam var <Cay> istanbul var <Cay> kelebek <Cay> karanfil <Cay> radyo <Cay> sohbet <Cay> zurna var <Cay> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Nevermind> yavrum link'ini atiyorum ya <Nevermind> 2 tıklarsan gireceksin <Nevermind> üzerine <Cay> link gelmior ki <Nevermind> /join #ircforumlari <Cay> Djoin #ircforumlari <Cay> Djoin#ircforumlari <Cay> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Nevermind> D ne kız <Cay> ben anlamadım ki <Cay> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Cay> euheuehruwehfnsdmn <Nevermind> /join <Cay> cahelim ben <Cay> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Nevermind> farkettim <Nevermind> ¦) <Cay> D: <Cay> euheueh <Nevermind> slash yok mu pc 'nde <Cay> ben hiç anlamıyorum ya :/ <Cay> öyle bi tuş yoktur bu sirket ya <Cay> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
<Nevermind> klavyede slash yok yâni? <Cay> slash ne <Cay> Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
İlber ORTAYLI Zeka ödülümüzün sahibi; cici @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ¦)
__________________ everybody lies. |
| |