Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17 Aralık 2014, 10:47   #1
Prens
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
. ~ & @ % + Yetkilerini @Pencere de açma hk.

Merhaba değerli IF,

. ~ & @ % + yetkileri aldığımızda veya yetkilerimiz alındığında @Pencere de açma işlemini nasıl sağlayabiliriz?
Hangi yetki verilirse ve/veya alınırsa kendi penceresini açma mantığına gittim.

Ben şu şekilde bir güncelleme yaptım fakat pek sağlıklı olmadı sanırım.
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
on ^*:OP:#: { if $opnick == $me { if $active == # { window -bftezg1k0n @Op if ($active == $chan) { goto son } aline -p @Op $timestamp # odasında $nick (OP) yaptı. } } } on ^*:DEOP:#: { if $deop == $me { if $active == # { window -bftezg1k0n @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] if ($active == $chan) { goto son } aline -p @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $timestamp # odasında $nick (DEOP) yaptı. } } } on ^*:VOICE:#: { if $vnick == $me { window -bftezg1k0n @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] if ($active == $chan) { goto son } aline -p @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $timestamp # odasında $nick (VOP) yaptı. haltdef } } on *:KICK:#:{ if ($knick == $me) { $iif(!$window(@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]),window -zbftezg1k0n @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]) aline -hp @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] $timestamp $nick sizi # odasından attı. } }

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver