@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanımıyorum lakin iyi birisi diye umut ediyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Nerdesin musti can görünmüyorsun hiç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Aynı cümleler senin icinde gecerli yavru ceylan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. nerelersin
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]{a}paz : Bi kızımız eksik değil mi (: uzun zamandır yoksun sende
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Tanışıklığımız olmadı.Ama; iyi birisi diye umut ediyorum.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Düğünde kartvizitimi isterim ona göre bak
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Memocan senide biraz sahnelerde görelim
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Nick yabancı gelmedi
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Vesaire vesaire.. Bla Bla Bla... arada bir ses ver
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Alkole hayır içme o zıkkımı artık