YotaPhone 2 ile gündeme oturan çift ekranlı akıllı telefon teknolojisi bu kez de Almanların elinden Rusya'da satışa çıkmak üzere, başka bir marka adı altında üretime giriyor. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Geçtiğimiz ayların en çok dikkat çeken akıllı telefonları arasındaki YotaPhone 2 görünen o ki piyasada kendine yeni bir rakip ediniyor. Ön ve arka yüzde iki ayrı ekrana sahip olan YotaPhone 2'nin yeni rakibi ise Highscreen ICE 2 adını taşıyor.
Alman üretici Vorbis'in Rusya toprakları için 2009'dan beri ürettiği Highscreen markası, tabletler, dizüstü bilgisayarlar ve aksesuarlar ile tanınıyor. Çift ekran teknolojisi ile geleceği belirtilen Highscreen ICE 2 ise YotaPhoe 2'nin aksine arka yüzeyde bir ekrana sahip değil! Bunun yerine bildirimler için ayrılmış küçük bir şerit ekran ile geliyor.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu sözde ikincil ekran, aramalar, mesajlar, zaman, hava durumu güncellemeleri ve benzeri bildirimler için biçilmiş kaftan olarak görünüyor.
Cihazın donanımsal özellikleri ise şu şekilde; 720p çözünürlüğünde 4.7 inç ekran, 1.7GHz MediaTek MT6592 işlemci, 2GB RAM, 16GB genişletilebilir dahili depolama alanı, Sony sensöre sahip 13 megapiksel arka yüz ve 2 megapiksellik ön yüz kamerası. Android 4.4 KitKat işletim sistemli ürün 2,550mAh'lik bir bataryaya sahip.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Highscreen ICE 2, Rusya'da dolar bazında yaklaşık olarak 275 dolara satışa çıkacak, beyaz, gri ve mavi renk seçenekleri ile son kullanıcıya merhaba diyecek.
Highscreen ICE 2, gerçek bir çift ekranlı telefon sayılır mı?
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]