Dün Hürriyet'in sitesinde haberleri incelerken, Avustralya'da eskort olan bir bayanın Türkiye de dahil evlilik teklifi aldığını belirtmesi beni çok şaşırttı. Buyurun sizinle de paylaşayım linki.
Habere
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ulaşabilirsiniz.
Her insan bir kez olsun ama muhteşem olsun diye niyetlenmiş olduğu evlilik teklifini her insan yapamaz iken bu bazı insanlar için çok basit bir konu haline gelmiştir. Red cevabını her insan vermez diye düşünüyorum. Ya o işin içinde farklı bir samimi duygu vardır, ya da emin olmak istiyordur karşısındakinden, dolayısıyla zamana ihtiyaç olduğunu da belirtebilir. Bilinemez..
Nasip kısmet işleri bunlar, anladım da.. Bir eskort olan insana evlilik teklifi düşündürücü. Gönül bu ot ya da başka şeylere konarcılar lütfen yorum yapmasın bu eskort meselesine, ikinci bir mide kalkmasını kaldıramam.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] midem kalktı ya la abi?