Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12 Aralık 2014, 00:32   #1678
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Oğuz abimin kalemi sağlamdır, aynı yüreğinin sağlamlığı gibi. Sanki çok zaman geçti görüşemedik. Özledim seni abim!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ziyaretçi. (Tanımıyorum)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Uyusum,dostum. Sanki zaman bizi başka diyarlara götürdü. Özledim seni!
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ömür abim, evli, mutlu ama çocuksuz olarak yeniden buralarda. Unutmayız asla birbirimizi, yıllar eskitmez bazı şeyleri sadece toz tutar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Meleğim benim. Nickini her gördüğümde iyiki gelmişsin diyorum. Hiç gitme..
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Kaç yıl oldu seninle arkadaşlığımız. Real'de görüşüp de karakterini beğendiğim değerli arkadaşlarımdansın. Sadece bazen toz tutuyor sayfalar o kadar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Ziyaretçi. (Tanımıyorum)
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumun neşe kaynağı ve anketlerin en birincisi olma yolunda ilerliyor.İlk gizemli olarak tanıdım hala gizemini koruyor. Hatun mu erkek mi nedir bu? Biriniz bana deyin! *.*
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Forumun cıvıl cıvıl hatunu. İlk ne zaman tanıdıysam o zamandan bu yana hiç çizgini bozmadın tebrik ederim güzellik.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]: Koptuk gittik biz..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet sohbet