11 Aralık 2014, 21:32
|
#1677 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Profilindeki 10 nicki yorumla (:
Henüz 10 ziyaretçi alacak kadar tanınmadım Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 11 Aralık 2014 - Benim gibi Cs oyuncusu, biraz mesajlaştık, iyi bir arkadaşa benziyor. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 07 Aralık 2014 - Forum müdavimlerinden, henüz pek bir bilgiye sahip değilim, zamanla inşallah.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 07 Aralık 2014 - Yollarımız forumun herhangi bir yerinde kesişmedi henüz, nick'i gibi hoş bir insandır muhtemelen.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 08 Aralık 2014 - Sempatik ve her daim güneş gözlüklü arkadaşımız..henüz tanımıyorum.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]+ 10 Aralık 2014 - Forumda ilk tanıdığım ve samimiyetiyle en değer verdiğim insan, paylaşımlarımın hepsine de yorum atmış, teşekkür etmiştir, hiç eksik kalmaz sağolsun.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 07 Aralık 2014 - Bir kaç konuma yorum atmıştır, henüz hiç tanımıyorum ama zamanla tanışırız inşallah.. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 07 Aralık 2014 - Forumun müdavimlerinden, konulara yazış tarzı ve kendisi hakkında forumda söylenenlere göre düzgün karakterli bir insan, onunla da tanışmayı umuyorum. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 10 Aralık 2014 - Nick'i gibi sıcak ve samimi bir insan, ilerleyen zamanda arkadaşlık kuracağız inşallah.. Ne maksatla olursa olsun, ziyaretleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.. Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
|
| |