11 Aralık 2014, 17:31
|
#13 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 2014'ün Oyunlarına 2 Dakikada Göz Atın
Orijinal gibi oluyor evet ama indirme işi sıkıntılı. Çünkü indirmek öncelikle zaman alıyor, bağlantınıza ve oyunun kapladığını alana göre günler bile sürebiliyor. Sonra bir de indirdikten sonra çalışmama ihtimali de var ne yazık ki. İndirdiğiniz yerdeki yorumları oku, çözümlerini nette ara, bul, uygula vs yine de çalışmayabilir. Sonra silmek zorunda kalıyorsunuz ve 3 günde verilen o kadar emek çöpe gidiyor. Virüste bulaşırsa, işin cabası. Uzun ve gerçekten can sıkıcı işler yani.
Siz en iyisi orijinalini alın, hediye alayım derken, böyle dertlerle uğraşmayın..
| SeckiN Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
Ben internet cafe işletiyorum hocam. Bitane forumda ücretli üyeliğimiz var. Oradan indirdim. İndirdiğimiz program ve oyunlarda hiç bir şekilde sorun yaşamadık. Daha kurmaya fırsatım olmadı. Dükkandaki pc'lerin oyunu kaldıracağını sanmıyorum. Nasip olursa bu hafta kuracağım. Oyun hakkında size dönüş sağlarım inşAllah. iyi forumlar.
|
Anlıyorum. Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım çalıştıracak pc bulursunuz ve tahmin ettiğimiz gibi mükemmel bir oyun çıkar..
Hoşçakalın.. |
| |