Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2014, 15:53   #12
SeckiN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014'ün Oyunlarına 2 Dakikada Göz Atın

RhythMasteR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kesinlikle öyle..Hangi siteden indirdiniz ve sağlam çalışıyor mu acaba? Link kısayolunu paylaşabilir misiniz? Ben de tüm seriyi oynadım, bunu da kesin ve kesin indirmek ve oynamak isterim..

Ben internet cafe işletiyorum hocam. Bitane forumda ücretli üyeliğimiz var. Oradan indirdim. İndirdiğimiz program ve oyunlarda hiç bir şekilde sorun yaşamadık. Daha kurmaya fırsatım olmadı. Dükkandaki pc'lerin oyunu kaldıracağını sanmıyorum.

Alıntı:
Sistem gereksinimlerinde verilen bilgilerde oyunun sistemleri epey bir zorlayacağını görüyoruz. Oyunlarda en önemli sistem bileşenleri olan işlemci ve ekran kartı gereksinimleri şu şekilde. Minimum sistem gereksinimlerinde Intel Core 2 Duo E8200 @ 2.66 GHz veya AMD Phenom X3 8750 Triple-Core @ 2.4 GHz işlemci istenilirken bu işlemci önerilen gereksinimlerinde Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66GHz veya AMD Phenom II X4 805 olarak karşımıza çıkıyor. Ekran kartı olarak minimum Nvidia GeForce GTS 450 veya (1024 MB) ATI Radeon HD 5870, maximum Nvidia GeForce GTX 660 Ti veya AMD Radeon HD 7950 isteniliyor.

Yukarıdaki bilgiler alıntıdır. Nasip olursa bu hafta kuracağım. Oyun hakkında size dönüş sağlarım inşAllah. iyi forumlar.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver