Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2014, 15:31   #27
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Cumhurbaşkanlığı için yaptırdığı Aksaray'a nasıl bakıyorsunuz?

Bir dönem hristiyanlık dinine özenme modaydı, haberleri takip eden arkadaşlar bilirler. Şimdi beyaz saray gibi kocaman şaşalı bir aksaray'ın olması benim aklıma sadece şu soruları getirdi.
1. Beyaz sarayla baz alırsak olayı beyaz sarayın yapım maaliyetleri nasıl ne şekilde oldu bilemem ancak o sarayda kalan cumhurbaşkanlarının kira dışında kullandıkları her şeyin kendi ceplerinden ödendiğini biliyorum şimdi soru şu aksaray yapıldı peki cumhurbaşkanının,eşinin ve çocuklarının o muhteşem şaşalı yerde kullanacakları her şey kendi ceplerinden mi çıkacak?
2. Neden gelmiş geçmiş cumhurbaşkanlarının oturduğu konutta kalmıyor? Orasını başbakana devrediyor. Bu soruda çok önemli nedeni bir şeyleri yeni inşa edip "bakın orayı ben yaptırdım" demek istemesi ya da ciddi anlamda korkması..
3. Açlıkla mücadele eden insanları görmezden gelerek içtiği su bardağını bile altından yaptırıyorsa kimse çıkıp da "sanane benim vergimle yaptırıyor" demesin.
Bazı arkadaşların Rte'yi sevmekle veya sevmemekle alakalı yorumları da şaşırtıcı. Bu sevmek veya sevmemek değildir. Ayrıca o arkadaşlar bu kişiyi ilah olarak mı görüyorlar. Ya da bu arkadaşların yaşam standartları çok mu yüksek? Bir asgari ücret bile yılda %3 zam alıyorsa şayet bir dur demeniz gerek. Çoğu kişi asgari ücret üzerinden çalışıyorlar. Şimdi bu kadar kıt kanaat geçinen bir ülkede bu kadar zevkvari bir şeyin yapılıp da bol bol pofpoflanması niye?
Kpss diye bir sınav sistemi var biliyor musunuz? Bu kpssdeki alımlar gün gibi ortada. Önceden sadece sınav için para yatırıyorduk ya hani, şimdi ilk yerleştirme dışında 2.3.4 yerleştirmelerde 10 tl para karşılığında tercih yapma hakkını kazanacağız. 2 milyon kadar iş arayan insanlar tercih için para verecek. Bu insanların çoğundan fazlası işsiz. Ve her yerleştirmede 10 tl yatırdıklarını düşünün ki bu yerleştirme tercihleri internet üzerinden peki bu alınan ücretler nereye gidecek? İşte hak,hukuk,adalet..

Ben olumlu karşılamıyorum. Sevmek veya sevmemek değil. Bize yol dışında kazandırdıkları önemli. Kendisi oturacak neticede gel düş buyur bir yemeğimizi ye demeyecek.. -.-

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver