11 Aralık 2014, 13:53
|
#6 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: 2014'ün Oyunlarına 2 Dakikada Göz Atın
| ÇAY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kardeş dediysek eşek kadar oğlan o Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. 20 yaşında Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Orijinal alacağım tabi, hediyenin de paketti olmaz galiba Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oyun konusu açılınca olay çıkaran bir kişi olarak, bu fikri beğenmedim Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Markete gidince savaşlı son çıkan oyun diyeceğim anlaşılan Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. | Herşeyin olduğu gibi oyunların da bir sürü kategorisi var, ondan dolayı sordum..
En son çıkan savaş oyunu fikri iyi ama bir de en iyi oyun serilerinden birini almak var..
Bana soracak olursanız;
Call of Duty: Advanced Warfare
Far Cry 4
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes
Assassin's Creed
oyunlarından birini alın..Bunlar hem dünyaca ünlü, hem de çok ama çok başarılılar.. |
| |