Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2014, 13:32   #4
RhythMasteR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 2014'ün Oyunlarına 2 Dakikada Göz Atın

ÇAY Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Oyundan hiç anlamam, oyunları hiç dikkat etmem. Ancak şu anda bu konunun görüntüleme sayısına bakınca aklıma geldi.
Kardeşimin 15 Ocakta doğum günü. O benim gibi değildir, erkekliğin doğasında olan bol bol oyun oynamayı yapıyor
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bir kere de dönüp şu oyun ne işe yarıyor diye sormamışımdır
Bu yüzden oyun severlerden yardım istiyorum, hangi oyunu alayım?

Bilgisayarındayken silah sesleri geliyor onu söyleyim

İlgilenenler sanırım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Kardeşiniz kaç yaşında?

Hediye olarak sanırım orijinal oyun alacaksınız..En iyisi öyle, indirmekle falan uğraşılmaz..
Madem daha zaman var, ağzını yoklayıp biraz hangi tür oyunları sevdiğini öğrenebilirseniz süper olur

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver