Konu: Rüzgarname
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11 Aralık 2014, 03:25   #111
embesil
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Wrath of god/Kw

Adem Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben senin günlüğünde düşlerinde eksik olduğun noktaları kompanse etmek için yazdım(!)

Unutmamak gerekir -ki kardeşim; sen o güzel kalbinle hayata bir sıfır önde başlayanlardan bir tanesisin.

Genel olarak baktığında topyekün bütün insanlar mutsuz, neredeyse mutlu insan görmek istisna oldu.

Bir şeyi unutuyorsun kardeşim, şair'lerin değişmez bir aparatı vardır..

O da yaşadıklarını, hislerini şiire çevirip güzel kalplerinden dökülen düşünceleri biz insanların okumasını sağlar..

Sen bize lazımsın. Güzel düşüncelerine ve Şiir'lerine ihtiyacımız var!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abin iyice boşladı bu aralar seni farkındayım..

Abin yanında unutma!

Boşlamak ile başlamak arasındaki farkın sadece alfabe ile sınırlı olduğunu düşünmek isterdim. Yada isterdik. Çoğul takısının lar-ler dışında dık-dik takısında kullanmamız Türk dil kurumunun umrunda olduğunu bilmiyor olabilirim. Ama @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]in Düşüncelerinde yer bulmak benim umrumda. 23 gün Anadolu gezmek bu kadar can sıkıcı olamazdı. 1 seyehat, 2 ev, 3 Yürek, ve 4 çiçek. Dur hacı hemen aklına hayırlı bişi getirme. Tabi hayırsızda.

E bu yoklukta bu kahve seni keser mi?

Hacı o değilde, ben hala fareli köyde neden kediler olmadığını merak ediyorum! Kavalı imal edenden şüpheleniyorum bak.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver