Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10 Aralık 2014, 20:38   #18
RhythMasteR
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Hepinize Merhaba Arkadaşlar..

o6 Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hoşgeldin gardaş. Başarılar dilerim.

Sağolasın arkadaşım, hoşbulduk, sana da başarılar, iyi forumlar dilerim..

yoSun Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Hosgeldiniz ilk defa kendini uzun uzuya tanitan biri olmus
keyifli forumlar.

Hoşbulduk, teşekkür ederim..Evet biraz uzun bir tanıtım yazısı oldu ama forumlarda uzun zamandır boy gösterdiğim için, neyim ne değilim biraz anlatmak istemiştim

Size de keyifli forumlar..

AppendiX Nickli Üyeden Alıntı
Hoş geldin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], Bende Çanakkaleliyim... Hemşerimi görmek güzel...

Hoşbulduk @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], teşekkürler. Ben Çanakkaleli değilim ama Küçükkuyu'da yaşıyorum 2-3 aydır, şuanda da Assos'dayım, hemşeri olmasakta aynı memleketin havasını soluyoruz

Görüşmek üzere..

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver