Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09 Aralık 2014, 00:21   #4
Düş
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Bir de sanal gerçeklik gözlüğüyle izlemeniz gereken 12 film.

OzGuR Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Matrix'in tüm serisi gerçekten çok iyiydi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'cüm. Hatta farklı forumlarda hala konusu vardır, 4'ü çıkacak mı? ne zaman çıkar? gibilerinden. Birde source code güzel diyebilirim, izlediklerim arasında.

Ben Matrix'i çok hatırlamıyorum ama çıktığı ilk zamanlar epey yankı uyardı.Bilimkurgu alanındaki en güzel filmlerden diyebiliriz o zamana bakarsak. Ben 4'nün çıkacağı haberini 2016'ya kadar okumadım belki bir anda çıkar.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Violent Nickli Üyeden Alıntı
1.sırayı bence Gravity haketmiyor. Evet güzel ve değişik bir filmdi ama Jurassic Park ve Matrix kadar ses getirmediği gibi izlenmedi.

Paylaşım için teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Gravity güzeldi aslında uzaya gitmediğimiz için o anın ne demek olduğunu ya da fiziğin ne denli olduğunun pek farkında olamadığımız için belki size kötü gelmiş olabilir ancak bilim kurgu anlamında bence güzeldi. Yıldızarası da çok etkileyici bir film mesela. Gravity'e de ben nefes alamadım resmen. O halde ben olsam diye düşünmekten.
Jurassic Park'ın yenisi geliyor ya bu yıl ya da 2015 de. Artık izleriz bol bol. Rica ederim ne demek.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver