Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2014, 21:12   #14450
Adem
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: İçinden Geçeni Söyle!

miZah Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Neyine inanmalıyımki? Yalan seziyorum herşeyinde.

Değerli kardeşim bazen insanlara, sadece inanmak istenildiği için inanılır. Ya da belirli başlı doğrularına kanarız. Kendisine inandırarak ve hareketlerinde bir tutar olmadığı halde, istikrarlı şekilde tutarsız davranıyorsa bir insan, Adem baba der -ki o insandan bir hayır gelmez. İnsanı, insan yapan verdiği güvendir, sadakatidir, dosdoğru oluşudur karşısındakine. Hayatını yalan dolana adamış insandan fayda yerine zarar gelir.

Ama sen yalan da seziyorsun bu işin içinde? İşte bu affedilemeyecek tek kusurdur bana göre. Bir yalanı yaşamak yerine, o yalanı hayatımızın en yakın bölgesine bile yaklaştırmadan, gerekirse; Allahın selamını bile vermeden uzak durmak gerekiyor.. Bu tür insanlar yalanlarının er ya da geç ortaya çıkıp, senin vermiş olduğun o güvenin ve kendilerine duyulan güvenilirliklerinin sarsılacağının farkında bile olmazlar..

Gelgelelim; gerçekten sana değer veren bir insan hatalarının farkına varıp, kendisini bir an önce toparlaması gerekir.. Bunu ancak bu şekilde mukayese edebilirsin.

Baktığında dostum, âlem yalan olmuş.. Bunu bir insana entegre etmemek gerekir. Ona göre bir yaşam sürmek gerekiyor işte, kendine iyi bak.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver