08 Aralık 2014, 13:47
|
#12 |
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Cevap: Hepinize Merhaba Arkadaşlar..
| Sith Nickli Üyeden Alıntı
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. |
hos geldiniz. ne guzel tanitmissiniz kendinizi, bastan sona keyifle okudum. ozellikle fotograflar ile ilgili bolum dikkatimi cekti. ben de hobi olarak sokak fotografciligi ile ilgileniyorum ve bu aralar ekipmanima takviyelerde bulunacagim. sizinde musait oldugunuz bir zamanda gorusmek ve fikir alisverisinde bulunmak isterim.
paylasimlariniza keyifle devam etmeniz dilegiyle.
| Merhabalar, hoşbulduk..
Fotoğraflar konusunda yardımcı olmak isterim tabii ama inanın siz benden çok daha fazla bilgiye sahipsinizdir. Çünkü paylaşımda bulunduğum doğa fotoğrafları, farklı sitelerden alıntılardı, kendi çektiklerim değildi. Ben dijital bir fotoğraf makinesine sahibim ve profosyonel fotoğrafçı kesinlikle değilim. Herkes gibi kendi çapımda çekimler yapıyorum, şehirde yaşamadığım ve aksine küçük kasabalarda doğayla içiçe yaşadığım için de hep doğa ile ilgili görüntüler yakalıyorum. Bu sebeplerden dolayı; sizin benden çok daha tecrübeli olduğuynuz için, benden alabileceğiniz, benim size katabileceğim bir şey olduğunu sanmıyorum. Yine de ilginize ve mesajınıza çok teşekkür ederim.
Forum büyük çaplı olduğu için olsa gerek, paylaşımlara pek ilgi gösterilmiyor sanırsam. Bir teşekküre basmak veya yorum yazmak yerine bakıp çıkıyor insanlar. Ben de zamanla bu duruma alışırım inşallah..
Keyifli forumlar, güzel günler dilerim.. |
| |