Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08 Aralık 2014, 02:26   #11
Gurkan
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: < Soyle.Net > ReiS ile söyleşi

Çok net anlaşılıyor ki @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu işi biliyor. Eğer IRC ortamında varlık göstermek istiyorsan IRCForumlari'na sahip olman gerekir. Gözlemlerime göre @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emin adımlar ile ilerlemek istiyor ki doğrusunu yapıyor. iki büyük sunucu daha bünyesine katacağını söyledi. iki büyük sunucu aşağı yukarı büyük paralar yapıyor!. Bu paraları büyük sunucu için harcayacağına Sosyal mirc ağı gibi bir yazılım yapılamaz mı? Eskide mIRCTurk'un yaptığı ve sohbet.net'in geçenlerde yayınladığı tarzın daha detaylısından bahsediyorum. Büyük yazılım şirketlerine bu fikri sunsanız sizin için güzel bir proje ortaya çıkaracaklarını düşünüyorum. Geri kalan parayıda reklamına ayırsak
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
hatta aklıma "Syrix Joi" geldi. Syrix Joi incelerseniz beni anlayabilirsiniz. Başarılarınızın devamını dilerim Karadenizli hemşehrim
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver