Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07 Aralık 2014, 17:23   #2
xena
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Haftanın Polemiği: Karma eğitim zorunluluğu kaldırılmalı mıdır?

Biz Avrupa'ya özendiğimiz sürece bu Türkiye ne ilerler ne de başarı sağlar. Karma eğitim zorunlu diye birşey çıkarıyorlar peki çıkarsınlar peki kaç kişimiz okuduğumuz bölümlerle bize iş olanak sağladılar? O değilde asıl Gündeme oturan bomba bir haber geziyor! Osmanlıca dersi zorunlu bir ders hale gelmesi! Tamam, gelsin madem peki bu dersi görünce hangi iş olanakları sağlanacak? Ne bileyim genclerimiz matematiği , fen i zor çözerken bu dersin olması neyi değiştirecek! Hepsini bi silelim basa dönelim madem bu karma eğitim Şartı oluyorsa bi okuyan öğrencilere sormak Lazım ? eğitimi neden zorlaştracak hale getiriyorlar anlamış değilim.

Elbette faydası olacağını düşünüyorlar fakat biz bu gördüğümüz eğitim sistemi denilen karma , öz, sade her ne ise Okuduğumuzda bize sağlanan olanakları hiç düşünmüşler mi? Bırakın bu boş işleri yahu! Adam akıllı eğitim görüp , bu Eğitim'in sonunda bize iş olanakları sağlansın aman işte karma eğitim okursanız okuyun okuduğunuz yerde iş yok Gözüyle görür oldu artık Gençlerimizin gözünde! Yazık yahu eğitimi öyle bir hale
getiriyorlar ki "eğitim" denilen altı harften soğudum.

Şiddet ve mağdur olan iki kelimemiz eğitime bağlanmamalı Eğitim gören insanda yapıyor eğitim görmeyen insanda insanın kendi eğitimi nefstir. Bence herkes kendi nefsine hakim olmalı

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver