Gerçekten bu oylamaya katılmak çok zor. Ne anlamda diyecek olursanız ( ki belki merak etmeyede bilirsiniz) seçim yapmak çok sıkıntı. Beni bu aileye dahil eden admin @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'dir ve son derece yardımcı olmuştur. Her zaman yönetici olduğunu hissettirmiştir. Saygı gösterir gösterdiği saygıyı kat kat alır. Bunlar bir yöneticide olması gereken şeylerdir. Diğer bir taraftan @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] her gün bıkmadan usanmadan bana yardım etmiştir. İlk zamanlar yönetimde bulunanlar bilir çizelge konusunu bir türlü toplu yapmayı öğrenememiştim kendisi 3 4 defa anlatıp yine anlamadığımda pc'me gelerek göstermişti. İkaz etmedi mi ? Tabi ki etti ve o durumda bile gayet profsylneldi sözünü dinletirdi kırarak üstünlük taslayarak değil profesyonellikle olayı değerlendirp ikna kabiliyetini kullandı
Forum işte burası ne abartıyorsunuz diye düşünebilirsiniz. Ama ne devlet dairesi gibi davrandılar nede büyüklendiler. Pc başında yapmaktan keyif aldığım tek şey film izlemekti. Forumu bana onlar sevdirdi. Önemli olan bunları söyletebilmektir. Herkes işini yapar, işi yapmak bir vazifedir tam yapanlar işinden ötürü saygı görür ama bazıları akılda kalır ve bazıları asalet sahibi yönetici olarak adlandırılır. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] akılda kalan isimlersiniz. Oyumu kime kullandığımı söyleyip bir diğerinin kalbini burkmak istemedim.