Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04 Aralık 2014, 13:06   #17
Prens
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: /Badtara #kanal

Bu kadar sizlere yük olmaktan dolayı öncelikle çok mahçubum. Sizlerin emeği,yardım sever kişiliğinizden dolayıda ne kadar teşekkür etsem az gelir. Merak ettim sorun badnick korumamda mı yoksa temin ettiğim badtarama da mı işin içinden affınıza sığınarak çıkamadım.

Badnick korumam;
Kod:   Kodu kopyalamak için üzerine çift tıklayın!
alias -l _buser { .guser blacklist $1 3 } alias -l _rbuser { .ruser blacklist $1 3 } alias -l _luser { dialog -m _blacklist _blacklist } alias -l _blist { did -r _blacklist 11 var %_btotal = $ulist(*,blacklist,0) , %_b = 0 while (%_b < %_btotal) { inc %_b did -a _blacklist 11 $ulist(*,blacklist,%_b) } } alias karaliste /dialog -m _blacklist _blacklist dialog _blacklist { title "Yasaklı Rumuz Listesi" size -1 -1 150 110 option dbu text "Yasaklı Rumuz Ekleyin:" , 10 , 10 5 95 10 , left combo 11 , 10 15 95 85 , extsel sort autohs autovs edit "" , 12 , 10 95 95 10 , read autohs button "&Ekle" , 20 , 115 35 30 20 ,flat button "&Sil" , 30 , 115 60 30 20 , flat button "Tamam" , 40 , 115 85 30 20 , ok, flat } on *:dialog:_blacklist:init:*: { _blist } on *:dialog:_blacklist:sclick:*: { if ($did == 20) { if ($did(11).text != $null && $level($did(11).text) != blacklist) { var %_badd = $did(11).text .auser blacklist %_badd _blist did -o $dname 12 1 %_badd listeye eklendi. } } if ($did == 30) { if ($did(11).text != $null && $level($did(11).text) == blacklist) { var %_brem = $did(11).text .ruser blacklist %_brem _blist did -o $dname 12 1 %_brem listeden silindi. } } } #bd on on !*:join:#: { if ($istok(nick1 nick2 nick3 TestOyun Radyo Kelime Oyuncu SoyleNet Soyle.Net Global NickServ MemoServ ChanServ Administrator,$nick,32)) { halt } if ($nick isop #) || ($istok(#mirchelp #kanal-devir #help #kontrol #bilgi #op #yönetim #operhelp #cinsellik #bulsende #oyun #bulmaca #yarisma #eglence,#,32)) return if ($chan == #cinsellik) { halt } if $ulist($nick,blacklist,*) || $ulist($nick,Filtre,*) { mode $chan +b $nick $+ !*@* | kick $chan $nick 1Uygunsuz rumuz kullanmak yasak! Lütfen yeni rumuz seçiniz. } } #bd end menu * { Badnick - Ayarlar .Dialog Aç:/karaliste .Aç:.enable #bd | echo -a $timestamp 0,6|0,7|0,4 Badnick Koruması 0,6|0,7|0,2 Açık 0,6|0,7| .Kapat:.disable #bd | echo -a $timestamp 0,6|0,7|0,4 Badnick Koruması 0,6|0,7|0,2 Kapalı 0,6|0,7| .Durum< $iif($group(#bd) = on, Açık , Kapalı ) > :. }

Buna ilaveten badtarama olarak hangisini ekleyim?

Konu Feragat tarafından (05 Aralık 2014 Saat 00:08 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kodlar, code tagına alındı.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet bizimmekan