Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03 Aralık 2014, 19:17   #3
Enchanting
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: 68 maden ocağı kapatıldı

bu konu ne yazik ki ulkemizin yillardir kanayan yarasi. kendimi bildim bileli maden ocagi kazasi haberleri hep vardi. surada maden kazasi, su kadar sehit! mansetleri de. maden yasasi, is guvenligi yasasi, bilmem ne yasasi diyen siyasetcilerde. her sey vardi ama degisen hic birsey yoktu. uzulerek soyluyorum ki bizim siyasetcilerimiz madenleri yalnizca kazalarda hatirladilar. ha pardon! bir de ramazanlarda. 'bak goruyor musun koskoca bakan yerin bilmem kac metre altinda madencilerle iftar yapiyor.' pozu verdiler. peki cozum? sadece yasa cikarmak. eyvallah. bunada sukur! peki kim denetleyecek bu madenlerin yasaya uyumlulugunu? ya da alin teri ile evine uc kurus goturmeye calisan kac madencimiz daha sehit oldugunda denetlenecek? en olmadi kapatiriz nasil olsa. konunun, tek dertleri ceplerini doldurmak olan ve bu insanlari zerre kadar dusunmeyen isverenler kismina zaten hic deginmeyecegim. bu boyle uzar gider.

burada bahsi gecen yalnizca kapatilan yalnizca 68 maden. peki isciler? o iscilerin bakmakla mukellef olduklari aileleri? insanlar? umut ediyorum ki bu ve bu durumdaki tum madenlerin eksiklikleri giderilir ve tekrar faaliyete baslanir. cunku bu insanlarin yoneticilerimiz tarafidan baska bir sekilde istihdam edilecegini hic sanmiyorum.

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları eglen sohbet reklamver